Izvor: ALO SPORT
02.04.2024 u 21:45
0

IVANIŠEVIĆ SE KONAČNO OGLASIO: Prva izjava posle rastanka sa Đokovićem- ON je perfektan za Novaka

Zanimljivo izlaganje hrvatskog stručnjaka.

Novak Đoković se trenutno nalazi u Monte Karlu gde se priprema za nastup na tamošnjem ATP turniru. U tome mu pomaže Nenad Zimonjić, za koga se spekuliše da bi mogao da bude naslednik Gorana Ivaniševića na mestu glavnog trenera.

Tek nedelju dana po završetku saradnje između Srbina i Hrvata, sada već bivši trener popularnog Noleta se konačno oglasio, a u izjavi je rekao sledeće:

– Ne znam još koliko će Novak igrati, to zavisi od njega, ali mislim da je sada sa njim perfektna osoba u ovom trenutku – Ziki. On je moj veliki prijatelj, mnogo smo toga prošli, volim ga – on je veliki teniski znalac. Ipak, ono što je najvažnije u celoj toj priči jeste da poznaje Novaka – kaže Ivanišević i dodaje:

NOVAK UPUTIO NEOBIČNU ČESTITKU SRPSKOM NARODU: Đoković na ćirilici napisao NEKOLIKO REČI
– Ne treba Novaku sada neki novi trener, dok ga prvo upozna, ovaj (Novak) bi posle deset dana ‘poludeo’, a taj trener bi se pitao šta se događa. Moja teorija je – Balkanac može svakoga da trenira, ali Balkanca može samo osoba s ovih prostora. Marjan (Vajda) je Slovak, ali tu smo blizu, dok je Boris jako dobro s njim funkcionisao, pošto je teniski vrlo inteligentna osoba. Mnogo mu je pomogao.

Obrazložio je potom Ivanišević dodatno zašto je Zimonjić pravo rešenje.

– Čuli smo se Ziki i ja, pričali smo i pre nego što sam saznao da ga je Novak pozvao, mislim da je Ziki perfektan za Novaka. Može mu pomoći i teniski, Novak sve zna, ali možda će mu istu stvar reći na drugačiji način, drugi pristup, što će biti osveženje za Novaka. Ziki poznaje Noletov mentalitet, bili su u Dejvis kup timu zajedno, Ziki je bio i selektor – zaključuje Ivanišević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter