Izvor: ALO SPORT
30.06.2024 u 10:08
0

JEZIVA PRIČA STOJI IZA SVEGA Danci zahtevali da se odmah prekine meč sa Nemcima, razlog ledi krv u žilama

Fudbaleri Nemačke i Danske su morali na kratko da prekinu meč sinoć u Dortmundu, zbog jake grmljavine i kiše koja je padala.Prekid je trajao 20ak minuta, a meč je prekinut u 35. minutu prvog poluvremena. A sada su se pojavile nove informacije.

Naime, danski fudbaleri su zahtevali da se meč protiv Nemačke prekine, a razlog ledi krv u žilama!

Prema izveštajima sa stadiona, Danci su zahtevali da se meč prekine i to su i tražili kod engleskog sudije. Naime, reporter Klaus Egeland objavio je da mnogi danski igrači znaju za slučaj Džonatana Rihtera, koga je grom udario tokom utakmice 2009. godine i od posledica udara morala je da mu bude amputirana noga ispod kolena. To se desilo 2009. godine, a tada je Rihter igrao za Nordsjeland, a zbog posledica udara groma, on je doživeo infarkt.

 

DOLAZI U PARTIZAN, A NJEGOVOM OCU JE ZAGREB TO JEDVA OPROSTIO! Mario je „HRVAT KOLIKO I SRBIN“ – polubrat je Filipa Živojinovića!

 

Lekari su odmah morali da ga stave u komu, pa su ga hladili dok mu temperatura tela nije bila 34 stepena.

On je pao u komu 20. jula, a doktori su ga iz nje probudili 02. avgusta, kada su doktori uklonili aparate za disanje.

Međutim, doneta je odluka za njegovo opšte dobro, da mu se amputira donji deo leve noge. Rihter je danas član uprave jednog danskog četvrtoligaša, a sigurno je da je čitava ova priča prošla kroz glavu danskim fudbalerima kada se iznad „Vestfalena“ čula grmljavina, pa su zato zahtevali da se meč prekine.

Zanimljivo, danski selektor Kasper Hjulmand bio je pomoćnik trenera u Nordsjelandu u periodu kada je Rihter igrao za taj klub.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter