Izvor: alo.rs
25.08.2023 u 18:00
0

KAKVA ČAST ZA ALEKSANDRA MITROVIĆA: Englezi mu priredili oproštaj koji će dugo pamtiti

Engleski medij „COPA90“ oprostio od Aleksandra Mitrovića – emotivnom objavom u kojoj je pokušao da sabere sve što je rekorder srpske reprezentacije postigao u toj zemlji za sve ove godine.

ŠTA KADA SE SRETNU DVOJICA NAJBOLJIH SVIH VREMENA?(FOTO)

– Predobar za Čempionšip, nedovoljno dobar za prvu ligu.  Etiketa koja koja je pratila Aleksandra Mitrovića kao paranoični štoper. I dok se verovatno još nije ni raspakovao u Rijadu, sigurno je reći da je tu debatu završio i poslao na spavanje – pišu Engelezi.

Nastavili su u istom ritmu.

– Partizanov Mitro je bio sav u aciji. Isto se odnosi i na nišandžiju koji je Brisel učinio svojim lovištem tokom godina u Anderlehtu. Ali nešto u toj magli nad rekom Tajn (koja protiče kroz Njukasl) koja je učinila da se Mitar klati umesto da igra valcer na najvećoj sceni. Čak i udobnost na Krejven Kotižu (stadionu Fulama) nije mogla da ga odmah učvrsti. – Dva finala plej-ofa za plasman u Premijer ligu išle su rame uz rame sa epizodama anti-klimaksa u Premijer ligi. I kako stati na rep tome? Naravno, tako što odigraš sezonu u kojoj oboriš rekord u broju postignutih golova u Čempionšipu i rutinski dovedeš ekipu u gornji deo, čime ućutkaš one koje sumnjaju.

Tvrde da je balerina i zver. I nastavljaju dalje,

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter