Izvor: Tanjug
17.06.2020 u 08:13
0

DOBRE VESTI IZ KOŠARKAŠKOG KLUBA PARTIZAN: Svi negativni na Covid 19

Nalazi svih igrača, članova stručnog štaba i zaposlenih u klubu koji su se u ponedeljak testirali na korona virus su negativni, saopštio je KK Partizan.

Odmah po primanju vesti da je centru crno-belih Nikoli Jankoviću potvrđeno prisustvo virusa Covid 19 u organizmu, klub je organizovao testiranje za sve koji su sa Nikolom bili u kontaktu.

– Iako niko od crno-belih nije imao nikakve simptome korona virusa, rezultati koji su pristigli večeras, odagnali su svaku sumnju da je još neko eventualno zaražen –  navodi se u sinoćnjem saopštenju crno-belih.

I OVO ĆE VAS INTERESOVATI

TUŽNA VEST ZA SRBIJU Pevačka legenda izgubila životnu bitku (VIDEO)

ZARAĐUJU NA GRBAČI NARODA Estrada digla cene posle korone

RECEPTI NAŠIH BAKA: ZLATIBORSKI UŠTIPCI, uz stari sir ili dobro društvo!

PAPARAZZO! Pogledajte gde su se provodile poznati ličnosti u Beogradu! (GALERIJA)

BOMBA U HUMSKOJ Dete Barselone u Partizanu (FOTO)

Dodaje se da se Janković nalazi u kućnoj izolaciji, dobro se oseća i sledi uputstva lekara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter