Izvor: alo
16.01.2021 u 09:05
0

DONČIĆ VAN SEBE: Zvezdi Dalasa ovo nije lako palo, odmah se okrenuo ka treneru! (VIDEO)

Dalas je na gostovanju izgubio od Milvokija u veoma tesnoj završnici (112:109)

 Samo deset sekundi pre kraja utakmice igrač Dalasa Kristaps Porzingis je  promašio čitav obruč, tako da je lopta pripala Milvokiju.

Domaća ekipa je tada vodila 111:109, i bilo je svima jasno da je kraj.

Najveća uzdanica Dalasa Luka Dončić u tom trenutku je ljutito gestikulirao ka klupi i treneru Riku Karlajlu singnalizirao rukama da je trebalo da pozove tajm-aut.

Dončić je posle meča prokomentarisao ovu situaciju.

OVO ĆE VAS ZANIMATI: 

Fajzer će smanjiti isporuke vakcije za Evropu

U Vladi CG završen sastanak sa Ðukanovićem

POVODOM MASOVNE VAKCINACIJE ODRŽAN SASTANAK: Od ponedeljka kol-centri za pomoć starijima oko imunizacije

EVROPSKA UNIJA PRETI BOSNI: Situacija sa migrantima je neprihvatljiva!

– To je odluka trenera, ali da smo pogodili šut, sve bi bilo drugačije. Ipak, ne znam. Bila je to odluka trenera da li da pozove tajm-aut ili ne, pa mislim da je dobra – rekao je on.

Luka Dončić je u porazu svoje ekipe ubacio 29 poena, uz devet skokova i 13 asistencija. Naš Boban Marjanović je za četiri minuta na terenu ubacio dva poena i ostvarrio četiri skoka

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter