Izvor: Alo.rs
20.08.2020 u 09:32
0

JOKIĆ NA UDARU: Trener Denvera nikoga nije poštedeo!

Nagetsi su poraženi od Jute.

Juta je deklasirala Denver 124:105 i izjednačila u seriji na 1:1, a trener Nagetsa Majk Meloun žestoko je kritikovao najbolje igrače ekipe, a među njima je i Nikola Jokić. Meloun nije konkretno spomenuo srpskog centra, ali se ”žalio” na izdanja najboljih igrača, iako je Jokić meč završio sa 28 poena.

SAZNAJTE JOŠ

PITANJE KOJE MUČI MNOGE RODITELJE: Ako vaše dete ima astmu, koja maska bi mu najviše odgovarala?

NOVE MERE NARODNE BANKE SRBIJE: Olakšice za kupovinu prvog stana!

Vučić i patrijarh danas obilaze radove na Hramu Svetog Save

VREMENSKA PROGNOZA ZA 20. AVGUST: Danas ujutru magla, tokom dana sunčano, do 29C!

HOROSKOP ZA 20. AVGUST: Ovnovi, važno je da kanališete svoju energiju

– Njihovi najbolji igrači su odigrali dobro. I naši najbolji igrači moraju da igraju dobro. Međutim, ovoga puta nisu igrali pametno tokom celog meča – izjavio je Meloun.

Trener je posebno imao zamerke na igru u odbrani.

– Mislim da se radi o sprovođenju našeg plana, razumevanju koga čuvate i kako teče utakmica. Ako ne uspete da kontrolišete gde je lopta, oni će vas probijati i slati lopte nekome ko je sam na šutu. Tako oni igraju – zaključio je Meloun.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter