Izvor: Alo.rs
23.10.2020 u 07:20
0

MOĆ DVORANE ALEKSANDAR NIKOLIĆ! AKTUELNI PRVAK EVROPE PORAŽEN: Heroj veličanstvene pobede oduševio navijače Zvezde izjavom posle utakmice

Aktuelni prvak Evrope nije uspeo da opravda ulogu favorita.

Šampion ABA lige je srušio osvajača Evrolige! U dvorani Aleksandar Nikolić nije bilo podrške navijača, koja bi izvesno bila veličanstvena, ali je uprkos tome četa Saše Obradovića uspela da slavi i pobedom najavi da će ove sezone sigurno stići do TOP 8 faze, jer je jasno da ovaj tim ima i kvalitet i mentalitet. Pobedu Zvezde ne umanjuje ni činjenica da su Armejci bili značajno oslabljeni izostankom Janisa Strelnieksa, Džoela Bolomboja i Nikole Milutinova, jer i bez njih trojice Dimitris Itudis na raspolaganju ima moćan tim. 

OVO ĆE VAS ZANIMATI

LUKU JOVIĆA ČEKA ZATVOR Podignuta optužnica protiv reprezentativca Srbije i fudbalera Real Madrida!

ALBANCI GAZE POTPISANO: Sporazum iz Vašingtona je neprimenjiv!

KORONA URNISALA SEVERNU MAKEDONIJU! Dvocifren broj preminulih!

HRVATSKA VIŠE NEMA ZLATNE REZERVE! Srbija za godinu dana DOMAĆINSKI POVEĆALA SVOJE!

GRADSKE VLASTI ZBOG KORONE PROMENILE PLANOVE! Ovu odluku su doneli u Kragujevcu!

Heroj pobede Zvezde bio je Džordan Lojd.  Amerikanac je na kraju imao 31 poen, šest skokova i jednu asistenciju za oko 30 minuta provedenih na parketu.

– Brojke mi nisu važne. Tim je najvažniji. Trener nam je govorio da moramo agresivnije da napadamo koš i da budemo čvršći u odbrani – rekao je Lojd posle meča.

U narednom kolu, 30. oktobra, Zvezda gostuje Himkiju, dok dan ranije udrmani CSKA, koji je prošle nedelje izgubio kući od Albe, dočekuje Valensiju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter