Izvor: Happy BSC Portal/24 sedam.rs
04.12.2023 u 17:55
0

OBRADOVIĆ PRED MONAKO: „Da budemo svesni protiv koga igramo, ako želimo da dobijemo utakmicu“

Košarkaši Partizana će posle pobede u AdmiralBet ABA ligi nad FMP-om odigrati novu evroligašku utakmicu.

Protivnik će biti Monako na čijoj je klupi Saša Obradović, a duel sa „kneževima“ najavio je stariji i iskusniji kolega i prezimenjak Željko.

Duel će biti odigran sutra u beogradskoj „Areni“ sa početkom u 20.30, a Obradović je sa velikim poštovanjem govorio o rivalu.

– Gost nam je tim koji je prošle sezone bio na Fajnal foru Evrolige, sasvim zasluženo. Igraju fantastičnu košarku. Pojačali su se ove sezone i imaju još bolji tim. Moramo da budemo svesni protiv koga igramo i da svih 40 minuta budemo na visokom nivou ako želimo da odigramo dobru utakmicu i eventualno pobedimo – rekao je Obradović.

Printscreen/Twitter/KK Partizan Mozzart Bet

Trener crno-belih takođe je dodao da osim kvalitetnog rivala prepreku za njegov tim predstavlja i gust raspored i dodao da se nada da će tri vezane pobede imati pozitivan efekat.

– Imali smo dosta problema pred utakmicu u Železniku. U timu sigurno neće biti Trifunović i Kaminski, ostali su bolje i verovatno će biti spremni. Nadam se pozitivnoj reakciji igrača posle prethodnih pobeda, ali najteže je održavati formu i biti na nivou. Probaćemo… Dao sam ekipi slobodan dan juče, posle svega i pre svega što nas očekuje. Igrali smo bez pet igrača utakmicu u Železniku i bilo je neophodno da se odmore, i mentalno i fizički. Nadam se da će sve to uticati pozitivno.

PARTIZANU PLAKŠAN POSAO PROTIV OLIMPIJE: Italijani stižu bez najvećeg pojačanja?

Partizan je prošle sezone slavio u oba duela sa Monakom…

– Kod nas uvek postoji motivisanost koja mora da bude na najvišem mogućem nivou, a to što smo dobili dva puta prethodne sezone nema nikakve veze. Svaka nova utakmica je priča za sebe.

Ono što može da raduje ekipu je i činjenica da je sutrašnji meč četvrti od šest u nizu koje će Partizan igrati u Beogradu.

– Dobra je stvar što nemamo putovanja, ali što se tiče treninga, imamo trening danas i sutra prepodne kada se postavlja utakmica. U sredu će takođe biti lagani trening, pa u četvrtak nova utakmica – zaključio je Obradović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter