Izvor: BSC HAPPY/KURIR
10.08.2023 u 08:40
3

OTKAZAO SRBIJI, PA ZAPALIO ZA AMERIKU! Dok se Orlovi spremaju za Mundobasket, Jokić uživa na plaži!

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić otputovao je u Sjedinjene Američke Države.

Pošto je doneo doluku da ne igra za reprezentaciju Srbije na predstojećem Mundobasketu jer nije fizički ni mentalno spreman da preuzeme odgovornost kakva se od njega očekuje, Nikola je odlučio da odmor iskoristi za posetu Kaliforniji.

Američki novinar Kolin Kauerd objavio je fotografiju sa centrom Denvera i otkrio je da se srpski as trenutno nalazi u Kaliforniji, tačnije na popularnom Menhetn biču.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “OTKAZAO SRBIJI, PA ZAPALIO ZA AMERIKU! Dok se Orlovi spremaju za Mundobasket, Jokić uživa na plaži!”

  1. Uvek ja bio slina i mislio je samo o svojim interesima, zabole ga za Srbiju zašto mu opšte posvećujete toliko prostora? čovek igra košarku da bi obezbedio sebe i svoju porodicu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter