Izvor: KURIR.RS
14.09.2023 u 07:44
0

OVO JE ZA DIVLJENJE: Otkriveno kako se Novak brinuo o Boriši!

Košarkaši Srbije ostavili su fantastičan trag na Svetskom prvenstvu, s obzirom da su se u prestonicu Srbije vratili sa srebrnom medaljom.

Podsetimo, Srbija je obezbedila i plasman na Olimpijske igre, pa je samim tim ovaj uspeh još veći.

Ogroman uspeh su naši reprezentativci sinoć proslavili na balkonu Skupštine, i sa njima je bio i Novak Đoković, koji je nedavno u Njujorku osvojio 24. Gren slem trofej.

Utiske je sumirao Filip Petrušev, koji je istakao da je cela ekipa bila preplavljena emocijama.

RAZLOG ĆE VAS ODUŠEVITI: Otkud Jokić, Micić, Nedović i Marjanović na proslavi srebrnih košarkaša?

Svi smo bili na granici suza, toliko smo bili srećni da nismo znali kako da iskažemo emocije. Kao deca smo gledali sve pre nas koji su slavili, a sada smo to mi. Bilo je nestvarno, svi bi to ponovili i sledeće godine – rekao je Petrušev.

Rekao je Petrušev da je Novak Đoković sve vreme bio uz košarkaše, a posebno je brinuo o Boriši Simaniću, koji je izgubio bubreg.

Nole je i prošle godine bio ovde, uz nas. On sve to prati, mislim da baš voli košarku, čuje se sa ljudima i kada je neko povređen, pogotovo sada kada je bilo ovo sa Borišom, zaista je non stop uz nas. Baš nam je značila njegova podrška, kao i podrška svih ljudi u Srbiji – dodao je Petrušev.

Podsetimo, Simanić je protiv Južnog Sudana bio na terenu tek dva minuta i tri sekunde i dobio je udarac zbog kog je ostao bez bubrega.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter