Izvor: Maxbetsport
22.08.2020 u 16:22
0

POTRAGA JE ZAVRŠENA: Partizan našao CENTRA!

Crno-beli u akciji.

OVO MORATE ZNATI

KORONA PRESEK U SRBIJI: Zaraženo još 170 ljudi, smanjuje se broj pacijenata na respiratoru

PREDSEDNIK SRBIJE PORUČUJE: Uskoro će i hoteli u malim mestima dobiti pomoć

POZNATO STANJE DEČAKA (3) KOJI JE S MAJKOM PAO SA ŠESTOG SPRATA: Evo šta kažu lekari

OBJAVLJENA PROGNOZA ZA JESEN: Na Balkanu zima, sneg i oluje

Potraga je završena! Partizan je pronašao centra za narednu sezonu. Reč je o Amerikancu Eriku Miki (25), koji stiže iz Kalifornije, iz razvojnog tima Sakramento Kingsa.

Odavno klub iz Humske traga za novom „peticom“, pošto su ostali samo sa Mozlijem. Na radaru crno-belih je bio veliki broj igrača, ali su svi završavali u timovima koji će naredne sezone da nastupaju u Evroligi. Ovog puta je rukovodstvo osvajača Kupa Srbije pronašlo idealno rešenje u SAD-u.

Erik Mika ima 25 godišna, visokom je 208 cm, a ove sezone je nastupao za razvojni tim Kingsa – ekipu Stokton Kingsa.

Eriku, ipak, Partizan ne bi bio prvi tim u Evropi, pošto je Mika profesionalnu karijeru počeo u Italiji gde je igrao za Pezaru i Brešu. Usledila je selidba u Nemačku gde je nosio dres Bejruta.

Prošle sezone se prvi put vratio u SAD, u ekipu Stokton Kingsa. Usledila je kratka epizoda u kineskom Ćinjiang Flajing Tajgersima. Početkom godine se vratio u SAD, prvo među Kingse, a potom i Stokton. Erik Mika je za Kraljeve odigrao jedan meč ove sezone, ubacio je šest poena uz sedam skokova za 19 minuta na parketu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter