Izvor: Informer
15.07.2021 u 17:40
0

SELEKTOR HRVATSKE SE POBUNIO ZBOG SRPSKIH KLUBOVA: Mršić je uporedio hrvatski i srpski sport!

Nakon očekivanog peckanja iz redova Crvene zvezde, zbog poslova crno-belih pobunio se i selektor Hrvatske Veljko Mršić. 

Iskusni stručnjak je poslednjih nedelja bio u centru pažnje zbog neuspeha u kvalifikacijama za Olimpijske igre, ali i zbog toga što je napustio klupu Zadra. 

– Naši klubovi su u finansijskom zaostatku u odnosu na regionalnu konkurenciju. Pa jedan Mornar iz Bara ima budžet kao tri naša kluba zajedno. Pa pogledajte vi samo koga je doveo Partiza: Zeka Lideja i Kevina Pantera, obojicu iz Milana. A taj Panter, koliko čujem, košta 1.200.000 evra godišnje, a naša tri vodeća kluba, Split, Cibona i Zadar, imaju zbirni budžet od 1.500.000 evra – rekaoje Mršić. 

VAŽNO:

VUČIĆ: Gradimo sve što nije do sada, PRAVIMO 12 NOVIH BOLNICA, i povećavamo plate zdravstvenim radnicima! BUDUĆNOST ĆE REĆI ISTINU (VIDEO)

ČOVIĆ OTKRIO PRAVILA IGRE KOSOVSKIH ALBANACA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija će priznati Kosovo onog trenutka kada hrišćani otpišu Boga!

DRECUN RAZOTKRIO VUKČEVIĆEVE NEISTINE U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Izveštaji ilegalno dospevali u javnost – TUŽILAŠTVO UGROZILO ŽIVOT SVEDOKU! Ovo je krivično delo za koje ON nije odgovarao!

PRVI PUT NA HAPPY TV: Istinita ispovest Branislava Puhala telohranitelja Ratka Mladića „SRBI, NE STIDITE SE GENERALA!“

Ni tu nije stao već se dotakao i Igokee koja je platežno jača od hrvatskih abaligaša, a za sve krivi Evropsku uniju. 

– Dvojica Igokeinih Amerikanaca, Klemons i Karmajkl, vrede kao ceo budžet Zadra. S poreskim sistemom kao članice Evropske unije nama je teško da konkurišemo zemljama u okruženju koje u EU nisu – objasnio je selektor Hrvata. 

PROČITAJTE JOŠ:

BELIVUK U SPECIJALNOM SUDU: Branio se ćutanjem za još dva ubistva!

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KOD ARANĐELOVCA: Maloletnik nastradao, prizor je UŽASAN!

VUČIĆ NAJAVIO ODLIČNE VESTI: Vakcinišite se – u Srbiju stiže i PETA VAKCINA!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 15. JUL: Danas veoma toplo, sa temperaturom i do 36 stepeni!

Za kraj, Mršić je otkrio da Hrvati u planu imaju naturalizovanje jednog stranca koji bi im doneo neophodan kvalitet. 

– I to je jedna od stvari zbog kojih se tražio moj profesionalni selektorski angažman. Trebaće da se dobro pregleda šta se nudi, a ako nađemo dobro rešenje, tog ćemo igrača nastojati da naturalizujemo. A poželjno je da taj već može da igra u kvalifikacijama jer u njima opet nećemo moći da računamo na NBA i evroligaške igrače – podvukao je on. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter