Izvor: Happy BSC Portal/Instagram.rs
09.12.2023 u 14:34
0

SMAJLIII, KABOOKLOO, PANTERRR: Top 10 poteza Evrolige (VIDEO)

Sve poznata lica u Evroliginom izboru top 10 poteza proteklog kola elitnog evropskog takmičenja.

Dvojica košarkaša Partizana su atraktivnim potezima izborili mesto među najboljim potezima 13. runde, ali tu je i još jedan naš reprezentativac, kao i jedan miljenik „grobara“ iako više ne nosi crno-beli dres.

Ekipa Željka Obradovića savladala je Armani Milano posle velikog preokreta (82:69), a u izabranim potezima našlo se zakucavanje Bruna Kabokla na asistenciju Kevina Pantera još iz prve četvrtine utakmice u Areni.

Poziciju dva sa vicešampionskim potezom kola zauzeo je Alen Smajlagić. Njemu je Danilo Anđušić dodao loptu na lini za tri poena, a onda je mladi krilni centar krenuo u silovit solo prodor ka reketu „manekena“ i zakucao loptu u koš jednom rukom!

Za najbolju minijaturu izabrano je zakucavanje bivšeg igrača crno-belih Matijasa Lesora, kojem je asistirao nekadašnji član Crvene zvezde Luka Vildoza za brutalno poentiranje protiv Real Madrida.

Srpski reprezentativac Nikola Milutinov takođe se našao u probranom društvu, a izbor je pao na njegovu majstoriju kad je s dve ruke zakucao na asistenciju Larencakisa.

SBRIJA IMA NAJBOLJEG BASKETAŠA NA PLANETI: Brka je prvi kome je to uspelo (VIDEO)

Sledeće kolo Evrolige na programu je narednog četvrtka i petka. Oba naša predstavnika igraće u četvrtak od 19 časova. Partizan će gostovati Žalgirisu u Kaunasu, a Crvena zvezda će dočekati Albu iz Berlina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter