Izvor: informer, Happy BSC
27.03.2022 u 09:15
0

Srpski as, centar Denvera, Nikola Jokić nastavlja da deli lekcije u NBA ligi

Jokić je NAgetsima obezbedio trijumf (113:107) protiv Oklahome još jednom MVP partijom. Meč je okončao 35 poena, 12 skokova, a imao je osam asistencija, malo je nedostajalo da upiše tripl-dabl. Sa druge strane kod Oklahome Aleksej Pokuševski je uz 17 poena dodao po pet asistencija i skokova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naravno, Jokić je dizao navijače na noge neverovatnim potezima, pre svega ih je oduševio asistencijama. Dva poteza privukla su posebno pažnju.

Somborac je još jednom preko celog terena proigrao Gordona i opet sve ostavio u čudu! Kako ovo radi?

Radio je Srbin šta je hteo. Oklahoma nije imala rešenje za raspoloženog Srbina. S druge strane je briljirao još jedan Srbin – Aleksej Pokuševski, ali to nije bilo dovoljno da zaustave jednog od najboljih u NBA ligi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Na parketu je proveo 35 minuta. Imao je 17 poena, pet skokova i asistencija i dokazao da Srbina ne mora da brine za budućnost. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter