Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
29.11.2023 u 15:38
0

TRENER PARTIZANA: „Ovo je utakmica sa puno emocija, probaćemo da iznenadimo“

Uvek je utakmica sa mnogo emocija za trenera crno-belih.

Košarkaši Partizana u 11. kolu Evrolige dočekuju ekipu Panatinaikosa. Biće to okršaj pun emocija, i prvi dolazak Matijasa Lesora u Beograd od kako je letos pojačao Zelene.

Takođe, Panatinaikos je trenutno na visokoj četvrtoj poziciji, silno motivisan da juriša na trofej, pa će meč u beogradskoj Areni biti prava poslastica za navijače.

Printscreen/Twitter/@ABA_League

Pred okršaj, na današnjem treningu, svoja očekivanja je izneo Željko Obradović.

– Panatinaikos za mene uvek specijalna utakmica kad igramo protiv njih, razlozio su poznati. Ekipa koja ima najveće moguće ambicije, napravili su takav roster i svi ljudi iz kluba, počev od trenera, pričaju da su im ambicije najmanje fajnal-for. Tako da smo svesni protiv koga igramo, kvalitetna su ekipa, imali su sitnih problema početkom sezone, sad igraju veoma dobro, pametno, kontrolišu igru i moraćemo da odigramo mnogo dobru utakmicu, ako želimo da imamo pozitivan rezultat – rekao je Obradović.

– Počeli su da treniraju lagano Aleksa i Kevin, Trifa još uvek nije. Sutra ujutru ćemo da odredimo ko će biti u ekipi.

Obradović je punih 13 godina bio trener Panatinaikosa, koje sada vodi Ergin Ataman, sa kojim je Žoc vodio mnogo bitaka i u Turskoj i u Evroligi.

STIŽE POJAČANJE: Ferel i Partizan postigli dogovor

Naravno, koliko Obradović poznaje Atamana, toliko i Ataman poznaje Obradovića. Da li su moguća uopšte iznenađenja?

– To i jeste draž ovog posla, da probamo da napravimo neko iznenađenje i da u odnosu na ono što smo prošli jedni protiv drugih, da se pripremamo na najbolji mogući način. Tako radimo i ovog puta. Interesantne su stvari zato što ima igrača koji su bili ovde, a sada su tamo, kao što je Ponjitka prošle godine igrao u Panatinaikosu – istakao je Obradović na kraju razgovora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter