Izvor: Alo
29.05.2024 u 16:07
0

VERBALNO NAPAO I PRETIO SMRĆU MAKAZAMA BJELICI! Evo za kada je zakazano suđenje

Uskoro će priča dobiti epilog.

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu za 20. jun je zakazan početak suđenja fudbaleru Nikoli Petkoviću (38) osumnjičenom da je verbalno napao i pretio smrću makazama košarkašu Nemanji Bjelici i članovima njegove porodice.

SPREMA SE BOMBA Zvezda hoće da dovede bivšeg igrača Partizana

Petković će na početku suđenja imati priliku da iznese odbranu. Tužilaštvo je u optužnom predlogu sudu predložilo da Petkovića oglasi krivim i izrekne mu uslovnu osudu tako sto će mu utvrditi kaznu zatvora u trajanju od šest meseci sa rokom provere od dve godine.

Optužnim predlogom Petkoviću je na teret stavljeno ugrožavanje sigurnosti. On je ranije na saslušanju u tužilaštvu izneo svoju odbranu, odnosno negirao navode krivične prijave.

Sumnja se da je on 3. februara u tržnom centru „Galerija“ u dečjoj igraonici verbalno napao i s makazama u ruci pretio smrću košarkašu i članovima njegove porodice. Petković je osumnjičen za krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter