Izvor: Kurir
08.03.2024 u 14:51
0

PRETIO MI JE I UNOSIO SE U LICE: Bjelica saslušan zbog napada u dečjoj igraonici

Košarkaš Nemanja Bjelica saslušan je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu i pridružio se krivičnom gonjenju bivšeg fudbalera Nikole Petkovića koji je osumnjičen da ga je 03. februara napao u dečjoj igraonici u Begradu na vodi.

Prema rečima izvora oštećeni košarkaš je u tužilaštvu rekao da ostaje pri svemu što je ranije rekao u policiji, odmah posle napada.

On je, prema rečima njihovog izvora, objasnio i zbog čega je tada odlučio da ne reaguje i da ostane pribran.

– Nisam želeo da odregaujem kada je uzeo makaze, jer je dete bilo pored mene – rekao je košarkaš na saslušanju, ali nije želeo da govori o motivu napada na njega.

Bjelica je, da podsetimo, nakon napada u dečijoj igraonici 3. februara ove godine, slučaj prijavio policiji i tada je ispričao da je sedeo za stolom kada mu je prišao osumnjičeni.

Evo zašto je odloženo ispitivanje Nemanje Bjelice

– Počeo je da mu se unosi u lice, da ga vređa, i preti njemu, supruzi i deci. Između ostalog mu je rekao: „Iseliću te u Prigrevicu“. Košarkaš je ostao mirno da sedi, ali je Petković otišao do šanka, uzeo makaze i potom i njima pripretio Bjelici „da će da ga izbode“ – pisali su ranije mediji.

– Prilikom saslušanja pred javnim tužiocem Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu osumnjičeni je u prisustvu branioca izneo svoju odbranu, kojom prilikom je negirao navode krivične prijave – saopšteno je posle saslušanja Nikole Petkovića iz Prvog osnovnog javnog tužilaštvau Beogradu.

Petković je, podsetimo, odlukom sudije za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu, posle saslušanja pušten na slobodu.

Ceo događaj su, kako smo pisali, snimile kamere na kojima se vidi kako Petković prilazi Bjelici, a potom mu se za pultom igraonice obraća sa makazama u rukama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter