Izvor: BSC Happy-Hello
08.03.2024 u 13:37
0

NOVAK OBRADOVAO JELENU ZA 8.MART: O ovom snimku danas svi pričaju, pogledajte i zašto (VIDEO)

Novak Đoković iznenadio Jelenu za Osmi mart, a snimak najboljeg tenisera na svetu postao je vrlo brzo viralan.

Povodom Međunarodnog dana žena, Novak Đoković rešio je da na orginalan način obraduje svoju suprugu.

Baš kada se našao na svom terenu, Nole je prišao kameri i poslao sočan poljubac, a u opisu snimka tagovao je svoju suprugu koja je, verujemo, bila oduševljena ovim gestom.

Podsetimo, ljubav Novaka i Jelene Đoković datira još od 2005. godine kada su kao tinejdžeri zajedno išli u sportsku gimnaziju, koju je Nole zbog teniskih obaveza morao da napusti, dok je Jelena nastavila školovanje – upisala je prestižni italijanski fakultet, a 2011. doktorirala je na Internacionalnom univerzitetu u Monaku.

Kada su se upoznali i pre osamnaest godina počeli da se zabavljaju, mnogi su govorili da je to bila ljubav na prvi pogled. Kako je veza napredovala, tako se i javio prvi problem – daljina.

– Naša viđanja bila su naučna fantastika. Bila sam studentkinja koja je finansijski jedva otišla da studira u inostranstvo, a on je bio teniser koji isto tako nije imao novca da finansira skup put –  govorila je Jelena ranije.

Razdvojenost nije ni malo poremetila njihove velike planove, pa danas porodično gnezdo imaju u Monaku, gde sa svojom decom Tarom i Stefanom uživaju u čarima roditeljstva.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter