Izvor: Alo,rs
08.03.2024 u 12:59
0

MNOGIMA SAM META: Alkaraz OTVORIO DUŠU, priznao da prolazi kroz TEŽAK PERIOD

Španac prolazi kroz turbulentni period.

Iako je veoma mlad, Karlos Alkaraz je pokazao da pripada novoj generaciji kvalitetnih tenisera. Više puta se pokazao kao dostojan rival najvećem ikad, Novaku Đokoviću, a mnogi su, naravno pogrešno, govorili da je i bolji od Srbina.

Ipak, Španac u poslednje vreme ne igra u skladu sa očekivanjima. Štaviše, dugo je bez titule na nekom od turnira, a dešavalo se i da šokantno izgubi od niže rangiranih protivnika sa ATP liste. Ovim rečima je objasnio čitavu situaciju:

– Posle Vimbldona sam imao prilično dobru američku turneju – finale u Sinsinatiju, polufinale US opena. To su dobri rezultati. Ali, posle toga sam se malo mučio sa svojim tenisom, uživanjem na terenu. Ne opterećuje me što toliko dugo nemam titulu ili finale – rekao je Alkaraz.

– Mnogim igračima sam meta i svaki put kad se suočim sa njima, oni pokazuju najbolji nivo – istakao je Karlos i dodao:

– Mnogo je očekivanja i buke, verovatno je teško nositi se sa tim. Trudim se da ne razmišljam o tome. Trudim se da se klonim toga. Ali, ponekad je teško, mnogo mečeva, ljudi, rekao bih da mi to najteže pada.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter