Izvor: nova sport
19.04.2024 u 16:50
0

PODATAK ZA NEVERICU: Siner više nema najviše pobeda ove godine

Norveški teniser, Kasper Rud, nastavio je sa sjajnim partijama i došao do četvrtfinala turnira u Barseloni (serija 500) i tako je postao igrač sa najviše pobeda u 2024. godini.

Sada ih ima 26 nakon što je pobedio Džordana Tompsona. Time je pretekao Janika Sinera koji pored tih 25 pobeda ima samo dva poraza

Rud je ove godine poražen sedam puta do sada.

Prošle godine sve do jula nije uspeo da dođe do 26 pobeda a sada je to već učinio u aprilu.

Norvežanin je nedavno pobedio Novaka Đokovića, najboljeg tenisera sveta, da bi potom bio poražen od Stefanosa Cicipasa u velikom finalu. Rud je još uvek bez titule ove godine.

Ipak, za Sinera se može reći da je bio uspešniji s obzirom na to da je osvojio Australijan open, Masters u Majamiju i turnir u Roterdamu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter