Izvor: Alo.rs
13.05.2020 u 15:04
0

ZVANIČNO SAOPŠTENJE EVROLIGE: Zna se šta će biti sa sezonom

Mnogi smatraju da je ovakva odluka očekivana.

Čelnici Evrolige organizovali su video sastanak sa čelnicima svih 16 klubova, uključujući i Crvenu zvezdu, tokom kog je potvrđeno da takmičenje mora da bude završeno u dogledno vreme. Saopšteno je da se istovremeno prate i dešavanja u NBA, i da će se u Evroligi dosta rukovoditi onim što odluče ljudi u najjačoj ligi sveta.

OVO MORATE PROČITATI

U DVA KORAKA DO 100 EVRA: Prijavite se već danas

AMFILOHIJE SE ZAKLEO! Ovde, u Nikšiću, dogodio se narod… (VIDEO)

NOVO ŽARIŠTE: Korona se vratila u Leskovac

NA DANAŠNJI DAN SE DESIO „MAKSIMIR“: Ovako je počeo rat u SFRJ (VIDEO)

BRISEL PRESEKAO: Biće letnje turističke sezone u Evropi

– Evroliga i njeni članovi svakodnevno rade kako bi se pronašlo najbolje rešenje kako sezonu završiti u Evroligi i Evrokupu. Otkako su sva takmičenja suspendovana zbog koronevirusa, svi zajedno moramo da radimo kako bi kroz ovaj težak period što lakše prošli, sa što manje posledica. Zbog toga smo u stalnom kontaktu sa klubovima i pratimo situaciju iz svih uglova. Gledamo kako da što bezbolnije završimo ovu sezonu, ali isto tako pravimo planove za narednu – piše u saopštenju Evrolige.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter