Izvor: Novosti
28.08.2024 u 13:42
0

ZVEZDA DOBILA SJAJNE VESTI IZ ATINE: Nada se i Filipu Petruševom

ZVEZDA ne prestaje da gleda u Pirej i osluškuje situaciju oko Filipa Petruševa, odnosno da li Olimpijakos ozbiljno računa na reprezentativca Srbije.

Prvo je bila priča da će napustiti Atinu i doći u Beograd, a onda preko noći Jorgos Barcokas je opet računao na Petruševa. I to sve zbog Mustafe Fala, koji se povredio i prve prognoze su bile užasne, odsustvo na duže staze i Filip je morao da ostane u Atini.

CRNO BELI VEČERAS: Duel Gent i Partizan počinje u 18:00

Međutim, konačni lekarski nalazi obradovali su Jorgosa Barcokasa. Obradovali su sve navijače Olimpijakosa. Ali i one kojima je Crvena zvezda u srcu.

Mustafa Fal, centar Pirejaca, neće morati na operaciju i njegov oporavak od povrede ide mnogo boljim tempom nego što je nedavno delovalo. Samim tim, u Olimpijakosu se nadaju da će moći da računaju na 32-godišnjaka u ranoj fazi naredne sezone.

I, takođe, samim tim, pristalice Crvene zvezde se nadaju da postoje veće šanse da bude angažovan Filip Petrušev. Nadaju se da će ljudi iz Olimpijakosa primetiti da imaju mnogo igrača na centarskim pozicijama i da će biti voljni da vrate srpskog reprezentativca na Mali Kalemegdan, odakle je otišao na leto 2023. u NBA ligu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter