Izvor: Alo.rs
06.04.2024 u 22:13
0

LOŠE VESTI IZ ITALIJE: Predsednik Košarkaškog saveza imao saobraćajnu nesreću, u teškom stanju prebačen u bolnicu

Užasne, strašne vesti nam stižu ove večeri iz Italije. Naime, predsednik Košarkaškog saveza Đani Petrući – doživeo je saobraćajnu nesreću!

On se sa suprugom vozio u Maseratiju na putu za Valmontone, mesto u kojem oboje žive. Predsednik KS Italije je izgubio kontrolu nad vozilom i udario je u zaštitnu ogradu.

Po Petrućija je došao medicinski helikopter koji ga je odmah prevezao u bolnicu gde mu je zakazano skeniranje glave.

Kako prenose italijanski mediji, stanje 78-godišnjeg funkcionera je teško, ali trenutno nije životno ugrožen.

Za sada je utvrđeno da je polomio šest rebara uz razne druge povrede, međutim doktore najviše brine stanje njegove glave.

Ono što je sigurno je da će biti zadržan radi dodatnih pregleda i analiza. Dobra stvar je što je njegova supruga Rafaela prošla samo sa nekoliko modrica.

– Povodom svih vesti koje su objavljene večeras, Košarkaški savez Italije objavljuje da je predsednik Petrući imao nezgodu zbog koje se nalazi u bolnici u Rimu. On je trenutno svestan i komunicira sa lekarima. Svestan je, pretrpeo je nekoliko fraktura, ali je van životne opasnosti. Još neko vreme će ostati u bolnici radi dodatnih pregleda – objavio je tamošnji Savez.

Kako stvari stoje, čini se da je Petrući dobro prošao kako je moglo da bude i svi se nadamo da će uskoro biti otpušten na kućno lečenje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter