Izvor: kurir.rs
07.12.2023 u 12:42
0

„MESI SPORTISTA GODINE, A NE ĐOKOVIĆ?! MA DAAAAAJ“: Francuzi osuli paljbu zbog odluke američkog lista

Odluka uglednog američkog nedeljnika "Time" da nagradu za najboljeg sportistu 2023. godine dodeli argentinskom fudbaleru Lionelu Mesiju izazvala je burne reakcije u sportskoj javnosti.

Ugledni teniski portal iz Francuske „We Love Tennis“ smatra da je prestižno priznanje zaslužio Novak Đoković, a ne Lionel Mesi.

„Kao i većina ljubitelja sporta, zaista svi u redakciji volimo Lionela Mesija. Broj 10, šampion sveta sa Argentinom prvi put u karijeri pre godinu dana, u potpunosti zaslužuje pohvale. Ali postoje granice za sve“, piše pomenuti portal i dodaje: „Pošto ga je čuveni časopis „Tajm“ upravo proglasio za sportistu 2023. godine, imamo pravo da dovedemo u pitanje kredibilitet ove nagrade“.

Novinari popularnog portala smatraju da je laskavo priznanje zaslužio srpski teniser Novak Đoković.

„NEKOLIKO TRENERA I LJUBAVNICA“: Rade Bogdanović odgovorio na Piksijevo „ko je on?“ „ZNA ON MENE“

„Čini nam se da je Novak Đoković u velikoj meri zaslužio priznanje, posebno zbog samog imena istog – ‘sportista godine’. Zaista, za razliku od argentinskog fudbalera koji je osvojio Svetsko prvenstvo u jednomesečnom takmičenju, Srbin je sa 36 godina igrao čak četiri grend slem finala 2023. godine i pobedio u tri u periodu od januara do septembra!“

„We Love Tennis“ smatra da srpski as zaslužuje više poštovanja.

„Nećemo da ulazimo u teorije zavere i dovodimo u pitanje talenat Lionala Mesija, ali možemo da kažemo da novak zaslužuje malo više poštovanja određenih medija za sve što je postigao“, poručuje francuski portal.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter