Izvor: Kurir.rs
02.08.2023 u 18:17
0

MUČIO TRUDNU SUPRUGU, DROGIRAO JE, PUCAO U NJU, PA JE BACIO SA MOSTA: Jezivi zločin slavnog sportiste koji je zaledio svet

Monustrum će da dobije ono što je zaslužio! Proglašen je krivim i čeka se 2. novembar da mu bude izrečena kazna, a ona će po svemu sudeći biti – doživotna robija.

NEMA EMOCIJA U POSLU : Barak Bahar trener Crvene Zvezde čovek od zadatka(Video)

Nekadašnji poznati bokser Feliks Verdeho iz Portorika osuđen je po dve tačke optužnice za nasilnu smrt trudne žene, objavili su strani mediji.

– Porota na suđenju na teritoriju SAD proglasila ga je krivim za otmicu koja je rezultirala smrću i ubistvo nerođenog deteta – glasi pisanje „El Nuevo Dia“.

Feliks Verdeho je portorikanski bokser koji se takmiči u lakoj kategoriji. Na OI u Londonu 2012. godine predstavljao je svoju zemlju u amaterskoj konkurenciji. U svojoj karijeri ima 29 nastupa u ringu, od čega 27 pobeda.

Sa Kejšlom Rodrigez ima ćerku Mirandu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter