Izvor: sportal.rs
12.09.2023 u 21:40
0

NAJEMOTIVNIJI GOVOR NOVAKA ĐOKOVIĆA KOJI ĆE SRBIJA ZAUVEK PAMTITI: „Na svetu nijedna nacija nema ovaj duh koji mi imamo“ (FOTO)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pridružio se košarkašima Srbije na čuvenom balkonu Starog Dvora, gde je narod dočekao srebrnu reprezentaciju i gde će i on proslaviti osvajanje US Opena, svoj 24. osvojeni Grend slem trofej. Đoković nije mogao da zaustavi suze na dočeku.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je ostao bez reči kada je izašao na balkon, ali je smogao snage da kaže šta mu je na duši. 

Čestitao je basketašima i košarkašima i zahvalan je na svemu.

EMOTIVNA SCENA ZA SVA VREMENA: Nole ZAPLAKAO na balkonu, Novak u suzama održao dirljiv govor pa se poklonio BORIŠI! (VIDEO)

– Dobro veče Srbijo, dobro veče Beograde… Hvala što ste došli u velikom broju. Molim vas… Retki su trenuci kada se ostaje bez reči, tresem se i ne znam šta da kažem, a toliko toga bih rekao. Pre svega hoću da čestitam šampionima basketašima i košarkašima takođe na fenomenalnim uspesima. Ne samo ove godine već i kroz istoriju i hvala im što su prihvatili da budem deo ovog slavlja i da se zajedno družimo večeras. Ovo je ostvarenje dečačkog sna iz jednog velikog razloga, a to je taj da sam kao klinac kao i mnogi iz moje generacije i ostalih generacija bio tu u masi i slavio velike medalje sa šampionata košarkaša, vaterpolista, odbojkaša i ostalih koji su predstavljali Srbiju u svetu.

View this post on Instagram

 

A post shared by Sportal.rs (@sportal_srbija)

Nastavio je Đoković i u suzama rekao:

– Bio sam nekoliko puta na balkonu, ali ovo je neprocenjivo i nezamenjivo i ovo se nikada više neće desiti. Definitivno. Ovaj osećaj… Da stojim ovde pored velikih šampiona i velikih ljudi sa kojima imam hvala Bogu prijateljski odnos i sa nekolicinom sam pričao pred izlazak ovde i rekao sam im da sam osetio tu njihovu slogu i zajedništvo i to nas je okupilo ovde i en samo uspeh finala SP već taj momenat ljudskosti koji su pokazali. Boriša… Boriša je heroj nacije i zaslužuje da mu svi skandirate. Želim da vam kažem da svi slavimo i završavam sa ovom rečenicom: Na svetu nijedna nacija nema ovaj duh koji mi imamo. Živela Srbija!

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter