Izvor: BSC Happy
12.09.2023 u 22:28
0

DRŽAVA JE UVEK TU DA POMOGNE, PREDSEDNIK POTVRDIO: Za zlato na Olimpijskim igrama u Parizu svakom igraču NAGRADA 200.000 evra

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u Predsedništvu naše košarkaške reprezentativce posle osvajanja srebra na Svetskom prvenstvu.

Selektor Pešić je u obraćanju tokom prijema istakao da igračima, osim što igraju za Srbiju igraju i za navijače, druga motivacija nije potrebna. Zahvalio se državi koja pomaže da ostavre sve što je potrebno i dodao je da država nastavi sa svojom podrškom kao do sada i to će biti dovoljno, pa je uz osmeh rekao da slobodno može i da poveća, našalio se selektor Kari.

 Predsednik Vučić se nadovezao na izjavu selektora i javno sopštio da će svaki igrač pojedinačno dobiti po 200.000 za zlato iz Pariza, sa Olimpijskih igara.

POKLON ZA PREDSEDNIKA: Bogdanović iznenadio Vučića, poklonio mu poseban dres i loptu (FOTO)

„Mi čekamo zlato u Parizu, ne srebro nego zlato. Vidim da Lebron Džejms okuplja najjaču ekipu, eto prilike da ih pobedimo. Mi ispunjavamo u hitnim rokovima sve naše obaveze. Hvala svim članovima tima, porodicama, ljudima u savezu, da vam čestitam i da vam se zahvalim i da vam kažem da vas cela Srbija voli. Do zlata u Parizu!“, zaključio je Vučić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter