Izvor: RTS
02.05.2024 u 19:56
1

PREDSEDNIK SRBIJE: Očekujem od Vlade da se suoči sa brojnim političkim oblacima koji se nadvijaju nad Srbijom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je večeras premijeru Milošu Vučeviću i članovima nove vlade i poželeo im uspeh i mnogo napornog rada i naglasio da veruje u novu Vladu Srbije i da su pred nama izazovna vremena.

On je za RTS rekao da, kao što ima sedam miliona građana, tako ima i „sedam miliona premijera i predsednika koji bi da sastavljaju vladu“.

„Za mene je najvažnije da ostvaruju ciljeve, a to su briga o ljudima, povećane plate, Expo. Očekujem od Vlade da se suoči sa brojnim problemima i političkim oblacima koji se nadvijaju nad Srbijom, da se zajedno izborimo za napredak Srbije“, rekao je Vučić.

On je naglasio da na kraju mandata ove vlade, krajem 2027. godine vidi Srbiju kao najuspešniju zemlju u regionu, da očekuje dobre rezultate ali i da će biti oblasti u kojima nećemo biti zadovoljni.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PREDSEDNIK SRBIJE: Očekujem od Vlade da se suoči sa brojnim političkim oblacima koji se nadvijaju nad Srbijom”

  1. Nema tu mnogo filozofije, ne damo našu južnu pokrajinu, ne damo litijum, radićemo što bolje možemo na vojci, policiji, pavosudju, zdravstvu , otpadnim vodama i kanalizacjiji (ovde će malo Žofre iz EU da pomogne ) a mi sami i na čistoći države u svim oblicima .
    Nešto razmišljam, Rusija bi mogla biti jedna od retkih Ekološka država po pitanju hrane , kod njih nisu ušle velike korporacije koje gledaju samo na profit a te velike korporacije šta isporučuju za jelo to ni Bog Sveti ne zna. Tako da Rusija kao ekoločko organska država i sa takvom hranom neće imati konkurenciju dugi niz godina , otimaće se za njene proizvode a ne samo za proizvode za hranu već i za mnoge druge recimo za one proizvode koji su se u Ratu sada pokazale , samo da radi to i prodaje te stvari biće jedna od bogatijih država u Svetu a gde je gas gde nafta , gde su dijamanti , tražiće mnogi da se ugledaju u svemu na Rusiju.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter