Izvor: BSC Happy
12.09.2023 u 22:07
1

OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ I ODGOVORIO NA SVE LAŽI OD STRANE ONIH KOJI ŽELE ZLO SRBIJI: „Samo ne znam dokle će da lažu“ (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se preko svog instagram naloga građanima veoma bitni saopštenjem.

– Poštovani građani, čini mi se da smo se trudili i pokazali vam koliko brinemo o vašim interesima, o vašim životima. Ne sao kroz povećanje plate i penzije, ne samo kroz svakodnevnu borbu za više puteva, pruga, škola, bolnica, svega onoga što je važno za budućnost vašu, vaših roditelja i vaše dece. Pre nekoliko dana pokrenuli smo inicijativu za smanjenjem cena određenih važnih proizvoda. Samo jedan od dvadesetak proizvoda bio je parizer. U međuvremenu je taj parizer postao glavni neprijatelj stranaka bivšeg režima i njihovih medija. Podsetiću vas, oni su rekli da mi ne smemo da probamo taj parizer valjda je otrovan, pošto im je postao naveći neprijatej u međuvremenu, veći od samog Aleksandra Vučića. Dakle, rekli smo pokazaćemo da jedemo taj parizer. Kada smo špzitivno odgovorili na te napade i njihova oni su rekli da neće da probamo parizer pošto ga mi ne jedemo, jer to pripada običnom narodu, ili kako kažu u sutrašnjem Danasu i Novoj- naprednjački milioneri, rekao je predsednik, pa dodao:

PREDSEDNIK VUČIĆ UGOSTIO KOŠARKAŠE: „Cela Srbija vas voli, do ZLATA u Parizu“ (FOTO)

–  Mi smo samo obični ljudi i nastavićemo da pobeđujemo milionere. A milioneri kako su promenili mišljenje o izborima, tako su promenili mišljenje i o politici a i tako će o parizeru. Tako će da zavole parizer i setiće se da su ga nekada jeli kada nisu bili milioneri. Baš zato ih narod neće, a mi ćemo im odgovoriti ne samo u skladu sa zakonom već sa svim pravnim normama i naravno opet pobediti“, jasno je poručio predsednik Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ I ODGOVORIO NA SVE LAŽI OD STRANE ONIH KOJI ŽELE ZLO SRBIJI: „Samo ne znam dokle će da lažu“ (VIDEO)”

  1. Kada se delovanje opozije svede na trač i ismevanje svakog poteza vlasti (a ništa svoje ne nudi), dobije se efekat propasti na izborima.Napred u nove poraze, duvači u pištaljke, galamdžije i siledžije, gospodo, propali političari.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter