Izvor: Informer
11.04.2024 u 19:42
2

VUČIĆ I DODIK SE OBRAĆAJU JAVNOSTI: GENOCID se nije desio, to je pokušaj satanizacije ČITAVOG SRPSKOG NARODA

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić sastali su se sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, srpskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine Željkom Cvijanović i predsednikom Narodne skupštine Republike Srpske Nenadom Stevandićem.

CELO SRPSTVO NA NOGAMA: SASTANAK VRHA SRPSKE I SRBIJE – U vili Mir nekoliko KLJUČNIH TEMA (FOTO)

Na sastanku se razgovaralo o odnosima Republike Srpske i Srbije, kao i najavljene Generalne skupštine UN na kojoj će se raspravljati o rezoluciji o Srebrenici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “VUČIĆ I DODIK SE OBRAĆAJU JAVNOSTI: GENOCID se nije desio, to je pokušaj satanizacije ČITAVOG SRPSKOG NARODA”

  1. Sadam Husein je bio 5ti predsjednik Iraka. A Srebrenica je bila vezana uz SARADNJU Srbije SA IRAKOM ! I DAN DANAS je ta SARADNJA koja ide U KORIST DRUGIMA A PROTIV SRBA !

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako to oni rade , pa tako što sve što su oni nabede druge da su , tako će nas Srbe na genocid a posle i Ruse , zato takvi Putine , koji nemaju ni malo srama i stida, što pre odstraniti jer ne postoje institucije koje bi se na pravilan način pozabavile belosvetskim ološem . UN služe njima , menjaju se pravila glasanja , pa to je sve zaista ludo da ludje ne može biti, znate kada je neko lud takvi uvode u ludilo i druge , zar je to potrebno danas , kada se sve zna i sve vidi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter