Izvor: KURIR
23.04.2024 u 08:16
0

NEREALNO JE DA MI TI PREDAJEŠ NAGRADU… MOĆAN GOVOR NOVAKA ĐOKOVIĆA: Vi i ja deci pokazujemo kako treba da se odnosimo u životu

Novak Đoković je peti put u istoriji dobitnik Laureus nagrade za najboljeg sportistu na svetu.

Đoković je krunisan u Madridu, a nagradu mu je uručio Tom Brejdi, najbolji kvoterbek u istoriji američkog fudbala.

Novak se prvo njemu obratio po dobijanju nagrade.

– Nerealno je da mi ti predaješ nagradu, ti si moj sportski heroj i veliki prijatelj, neko na koga se ja ugledam u životu. Velika mi je čast.

NAJBOLJI KOŠARKAŠ NA PLANETI: Jokić režirao ČUDESAN PREOKRET Denvera! Marej UZ ZVUK SIRENE doneo pobedu!

 

Potom se Novak Đoković obratio okupljenima.

– U poslednjih sat i po vremena gledam neverovatne sportiste, svi koji su napravili veliki uticaj na svet sporta u 2023. godini, svi koji inspirišu sve ljude na svetu. Svima želim da čestitam. Laureus je specijalna organizacija i zaista sam zahvalan što sam mogao da je dobijem prvi put 2012. godine. Nelson Mandela nas je inspirisao porukom da „sport ima snagu da promeni svet“. Mi to vidimo na svakodnevnom nivou, da deca biraju sport, a ne ulicu. Sport kroz koji mogu da razviju neka svoja znanja. Biti deo nečega što ujedinjuje svet je fantastično. Vi i ja toj deci pokazujemo kako bi trebalo da se odnosimo u životu, da nije važno odakle ste, koje smo boje kože, kojim jezikom govorimo… sport nas ujedinjuje sve – rekao je u obraćanju Novak Đoković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter