Izvor: Espreso.rs
25.11.2023 u 20:29
0

NAKON ŠTO JE STAVILA TAČKU NA TENIS: Ana Ivanović otkrila kako zarađuje nakon sportske karijere

Ana Ivanović je pre nekoliko godina stavila tačku na profesionalni tenis.

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović odlučila je da otkrije na koje načine zarađuje nakon što se svojevremeno penzionisala iz sporta.

Imam par poslovnih projekata. Kozmetička linija je nešto što mi je blisko srcu. To je nešto što sam ja sama kreirala, uz pomoć profesionalaca u tom polju. To je organska kozmetika. Oduvek sam volela da vodim računa o sebi na prirodan način, ali to je često bilo teško naći, da bude prirodno, da bude organsko. Htela sam da kreiram nešto što znam sto posto odakle dolazi i kakvog je kvaliteta. Imam odličan tim, želim da se to razvije. Bastijan koristi moju liniju! – priznala je Ana Ivanović, spomenuvši i supruga.

Ana se osvrnula i na Moniku Seleš, zbog koje je pre mnogo godina odlučila da se bavi tenisom.

– Srela sam Moniku jednom u Majamiju, davno. Možda 2013. godine, i od tada ne. Ona mi je bila uzor. Neka egzibicija sa njom sada bi bila lepa. Ona je dosta introvertna, jako je fina – istakla je Ana u podkastu „Alesto“.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter