Izvor: RTS
16.09.2023 u 14:34
0

NEBOJŠA ČOVIĆ SE SLAŽE SA SELEKTOROM PEŠIĆEM: Moramo da zavrnemo rukave i promenimo sistem

Predsednik KK Crvene zvezde Nebojša Čović izjavio je da je Košarkaškoj ligi Srbije i Košarkaškom savezu Srbije potrebna nova struktura.

Na Staroj planini je održana Skupština KLS-a sa predstavnicima klubova učesnika tog takmičenja Među njima je bio i predsednik aktuelnog šampiona KK Crvene zvezde Nebojša Čović, koji je prokomentarisao izjavu selektora Svetislava Pešića da je potrebna rekonstrukcija domaćih tkamičenja zarad dobrobiti srpske košarke.

TEKTONSKE PROMENE U SRPSKOJ KOŠARCI: Za dve godine kreće liga sa Zvezdom i Partizanom – imaće prolaz u Evropu

„Poslednje tri, četiri godine pričam o neophodnim promenama. Kroz te moje priče je došao Pešić na mesto selektora. Njegova je priča o tome da medalja ne sme da pokrije naše nedostatke je u redu. Svi moramo da zavrnemo rukave radimo na novoj strukturi, koja je neophodna, kako lige, tako i Košarkaškog saveza Srbije“, rekao je Čović za RTS.

Da podsetimo, selektor Pešić je u emsiji „Oko“ govorio da je za dobrobit domaće košarke potrebna jaka nacionalna liga i samim tim izlazak Crvene zvezde i Partizana iz ABA lige.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter