Izvor: TELEGRAF
09.11.2023 u 16:53
0

NEDOVIĆ OPREZAN PRED BARSELONU: „Deluju složno na terenu, sviđaju mi se kao ekipa“

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Barseloni ove srede od 20.30 u meču 7. kola Evrolige.

Pred put u Španiju, crveno-beli su održali trening, a medijima se obratio Nemanja Nedović koji je izneo svoja očekivanja.

Očekuje nas ekipa koja igra sjajno ove sezone. Namaju neke izražajne zvezde, ali su kao ekipa jako moćni i dobro igraju. Idemo tamo da odigramo dobru utakmicu. Poštujemo ih, ali ih se ne plašimo i znamo šta bi nam pobeda tamo značila.

Potom, Nedović je otkrio i da li će se videti sa Nikolom Kalinićem.

Nismo se čuli, ali videćemo se sigurno između treninga, pa možda odemo na piće.

Posebno pohvale je košarkaš crveno-belih imao za tim Barselone.

LOŠE VESTI ZA CRVENO BELE: Zvezda oslabljena ide na megdan Barsi

Deluje mi da igraju više kao ekipa ove godine. Baš iz tog razloga. Mirotić je otišao, novi trener. Svako zna svoju ulogu i to rade na vrhunski način. Ovih par utakmica što sam gledao, baš deluju složno na terenu. Znaju ko šta radi i imaju španske igrače koji ulaze sa klupe koji sigurno osećaju taj dres na pravi način. Sviđaju mi se kao ekipa.

Nedović je otkrio i kako izgleda rad sa novim trenerom Janisom Sferopulosom.

Kouč je tu, radimo na nekim detaljia. Ne može sve da se promei od jednom. Zadržali smo neke stari koje su ble za vreme Duška, i neke nove stvari. Pokšavamo da iskristališemo neke stvari. Mislim da je ran pričati – zaključio je Nedović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter