Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
07.12.2023 u 20:02
0

NEMA MNOGO ODMORA ZA ŠAMPIONA: Poznato kad se Đoković vraća treninzima

Sezonu je Novak Đoković završio nakon što je napravio fantastičan rezultat osvojivši Završni turnir u Torinu, a onda porazom u Dejvis kupu sa reprezentacijom Srbije. Ipak, kako ističe njegov kondicioni trener Italijan Marko Paniki, za Novaka nema odmora i uskoro bi trebao da nastavi sa treninzima.

Đoković je uzeo nekoliko dana odmora, kako bi se oporavio od naporne sezone, ali bitno je da ostane u formi i da bude fit, pa se očekuje da uskoro krene sa pripremama za narednu godinu kako to ističe njegov kondicioni trener.

– Njegova motivacija je uvek najveća, ne pada. Sa treninzima počinjemo 10. decembra. Onda on ide u Australiju i startuje na Turu ponovo – rekao je Paniki.

Ceo svet se pita kako je moguće da toliko ostane svež u tim godinama i izdrži toliki napor, a Paniki za to „krivi“ jednu stvar.

SLAVNI RUS OTKRIO NOVAKOVU TAJNU: Evo zašto je Novak najbolji ikada!

– Razloga je više, ali svako razmatranje mora poći od toga da je Nole genetski fenomen. Onaj koji je sposoban da sve radi jednostavno i u kontinuitetu, ali i sposoban da radi ono što drugi nisu. Nije uvek moguće kopirati ga – dodao je italijanski stručnjak.

Podsećanja radi, Novak će u Rijadu igrati egzibicioni meč protiv Karlosa Alkaraza 27. decembra ove godine, a nakon toga će imati nastup na Junajted kupu u Pertu, gde će naša selekcija igrati sa Kinom i Češkom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter