Izvor: Kurir
25.04.2024 u 15:29
0

NIKOLA JOVIĆ IMA OBOŽAVATELJKU: Pomno je pratila njegovu pobedu u Majamiju!

Nikola Jović ima novu obožavateljku i to prilično poznatiju od njega. Jedna od najčuvenijih zvezda filmova za odrasle Abela Dejndžer je očigledno pomno ispratila pobedu Majamija nad Bostonom u plejofu NBA i odličnu partiju srpskog košarkaša.

Krilni centar Majamija imao je 11 poena uz 9 skokova i 6 asistencija, a odigrao je skoro bez greške, Šutirao je 5/6 iz igre, što je primetila i Abela Dejndžer. Ona je podelila snimak Nikole Jovića sa meča na svom instagram profilu uz natpis: „Ovaj momak je ozbiljan“.

Majami je uz Srbina koji je proveo 25 minuta na terenu uspeo da dođe do pobede i nerešenog rezultata 1:1 u plejof seriji, a u Americi je ova objava poznate glumice podigla mnogo prašine.

Abela Dejndžer ima 28 godina, a kako je rođena u Majamiju velika je navijačica Hita. Erotske filmove snima od 2014. godine, a prošle godine je izglasana za najpopularniju glumnicu u industriji filmova za odrasle.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter