Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
06.12.2023 u 17:17
0

ORLOVI PROLAZE GRUPU? Evo kolike su šanse da budu prvaci Evrope!

Evropsko prvenstvo u Nemačkoj je sve bliže. Kako dani prolaze, tako i među navijačima Srbije raste euforija, i kako to obično i biva, svi počinju da veruju u moguće čudo „Orlova“ na evropskoj smotri.

Ipak, jasno je da neće biti ni malo lako, s obzirom na to da će izabranici Dragana Stojkovića Piksija igrati u grupi zajedno sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

Prvi meč na kontinentalnoj smotri, Orlovi će igrati 16. juna od 21.00 u Gelzenkirhenu, kada će se susresti sa fudbalerima Engleske. Potom, će 20. juna od 15.00 igrati protiv Slovenije u Minhenu, da bi grupnu fazu na kraju zatvorili 25. juna od 21.00 protiv Danske takođe u Minhenu.

Prema propozicijama takmičenja, u osminu finala proći će prva dva tima iz svake grupe, ali i četiri najbolja trećeplasirana tima. Samim tim, to je velika prilika za naše fudbalere da prođu grupu, a to smatraju i bukmejkeri, odnosno kladionice.

GVARDIOLA NE MARI ZA TABELU: Ako budemo ovako igrali, osvojićemo titulu

Kladionice su izbacile i prve kvote za Evropsko prvenstvo, a svakako da sve najviše zanimaju kvote na Srbiju.

Prema bukmejkerima, šansa da Orlovi prođu grupu i plasiraju se u osminu finala, vrednovana je kvotom 1.60. Mnogo je i onih koji veruju da bi Srbija mogla biti prva u grupi, a za to je Mocart dao kvotu 9.

Ima i onih velikih optimista, koji ekipu Dragana Stojkovića Piksija vide kako podiže trofej, te je zanimljivo pogledati i rangiranje svih ekipa na turniru.

Kada je reč o favoritima za osvajanje, glavni kandidati su Engleska i Francuska sa kvotom 5.00, dok je Srbija 13. favorit za podizanje trofeja sa kvotom 70.

Ostaje nam da vidimo kako će biti u Nemačkoj, ali jedno je sigurno – svi verujemo u Orlove.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter