Izvor: Telegraf
08.05.2022 u 19:56
0

Formula 1 napravila grešku sa stazom u Majamiju

Ovog vikenda na programu je prva trka u Majamiju, gde će karavan Formule 1 biti još najmanje devet godina.

Iako je sve bilo spremno za pravi spektakl, vozači nisu baš oduđevljeni uslovima na stazi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Definitivno najozbiljnije treba da se shvate zamerke Estebana Okona i Karlosa Sainca, koji su tokom slobodnih treninga imali udese, a žalili su se na tvrdoću zaštitnog zida pored staze, za koji su rekli da je previše tvrd i da su nakon tih udaraca mogli da prođu dosta lakše da je bolje odrađen zid.

Okon se žalio na to što u zidu nema Tekpo ograde, koja bi amortizovala udarac bolida i omogućila i samom vozaču da dosta lakše podnese taj udarac.

KAKAV „BOKS MEČ“! Žoel Romero, kubanski MMA borac, spektakularnim nokautom došao je do pobede na „Balator 280“ događaju u Parizu (VIDEO) 07.05.2022.

Osim Okona i Sainca, svoje zamerke izneli su i aktuelni šampion Maks Ferštapen, kao i Serhio Peres, Fernando Alonso i Lando Noris.

Oni su se žalili na podlogu, koja je prema njihovim rečima veoma loša i ne dozvoljava ni najmanju grešku i silazak sa idealne putanje.

Ferštapen je još govorio o tome da vozači nisu imali dovoljno vremena da nauče stazu, koja je svakako veoma teška.

Staza u Majamiju je montažna i nalazi se oko „Hard Rok Stadiona“, doma NFL tima Majami Dolfinsa.

Oko staze postavljena je veštačka marina za jahte, a na oko staza deluje veoma neobično. Ipak, vozačima se očigledno ne dopada.

Trka za Veliku nagradu Majamija na programu je u nedelju od 21.30h, a pol poziciju obezbedio je Šar Lekler iz Ferarija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter