Izvor: Kurir.rs
20.05.2020 u 14:28
0

HABIBOV OTAC U BOLNICI: Putin obećao pomoć

Predsednik Rusije Vladimir Putin obećao je UFC šampionu Habibu Murmagomedovu da će sve uraditi da njegov otac preživi, pošto se nalazi u komi zbog korona virusa.

Inače, u porodici UFC šampiona zaraženo je više od 20 ljudi, između ostalog i njegov otac, koji je životno ugrožen,pa se trenutno nalazi u bolnici u Moskvi gde pokušavaju da ga spasu.

OVO MORATE ZNATI

USPELI SU! Posle 32 godine agonije našli otetog sina! (VIDEO)

HIT DIJETA! Kačamakom za četiri dana skinite kilograme i popravite krvnu sliku! Pogledajte kako!

POČEO RAT! Novim oružjem napadnute američke ambasade! POGLEDAJTE! (VIDEO)

OVAKO JE NASTALA NAJČUVENIJA SEVDALINKA Bila je hit u staroj Jugi, ali su Austrijanci poludeli za njom (VIDEO)

PONOSNI JUNAK MAJKE RUSIJE Malo poznata biografija najčuvenijeg snajperiste Drugog svetskog rata (GALERIJA)

– Mogu da potvrdim da je Habibov otac, Abdulmanap Nurmagomedov, stavljen u stanje indukovane kome. Poslednjih nekoliko dana Habib je bio u kontaktu sa Vladimirom Putinom koji je obećao da će njegov otac dobiti najbolji mogući tretman u bolnici i da će doktori sve uraditi što je do njih – rekao je borčev agent Ali Abdel-Azis.

Habib se zahvalio na podršci predsednika Rusije i poslao poruku svim ljudima da ostanu kod kuće, jer na taj način neće moći da šire virus. U Rusiji je preko 300.000 ljudi zaraženo korona virusom, a do sada je život izgubili skoro 3.000 osoba.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter