Izvor: tanjug
21.07.2021 u 09:39
0

JAPAN: Nađen nestali olimpijac iz Ugande i vraća se kući!

Dizač tegova iz Ugande Džulijus Sekitoleko (20) koji je nestao prošle nedelje iz trening kampa njegove reprezentacije na zapadu Japana, pronađen je i biće danas vraćen u Ugantu, saopštila je ambasada Ugande u Tokiju.

VAŽNO

VUČIĆ U DESPOTOVCU POSETU ZAPOČEO OBIILASKOM TEHNIČKE ŠKOLE

VULIN: „Kurti opstruiše pregovore Beograda i Prištine“

Podnete KRIVIČNE PRIJAVE zbog urušavanja zgrade na Vračaru

NESTAO LAŽNI HIRURG! Nadrilekar prodao kuću sa majkom i pobegao!

Uz potvrdu da je on nađen u prefekturi Mije u utorak, ambasada je navela da „svako pitanje o navodnom izbegavanju dužnosti koje je trebalo da obavi u Japanu i nestanka iz trening kampa, biće rešeno na pravi način kada se vrati u Ugandu“, prenela je agencija Kjodo.

Sekitoleko je nestao u petak iz grada Izumisana u prefekturi Osaka, nakon što je ostavio poruku u hotelu da „želi da radi u Japanu, pošto je život u njegovoj domovini težak.“

PROČITAJTE JOŠ

KRIMINOLOG PORUČUJE! Evo kako se treba odbraniti od napadača! Sve o slučaju koji je zapanjio Srbiju! (VIDEO)

VASKRSAO KAO ISUS: Sahranjen S.S. dva dana kasnije ispostavilo se da je živ!

PROKOPOV DAN: Ognjeni svetac strogo kažnjava jedan greh, molite se za zdravlje dece!

LIGA ŠAMPIONA: Zvezda protiv Kairata danas od 16.00 sati

Njemu je svakako sledovao povratak u Ugandu ove nedelje, jer nije uspeo da se plasira na Olimpijske igre.

On je vozom otišao do Nagoje u petak, imao je mobilni kod sebe, ali mu je pasoš ostao kod olimpijske delegacije Ugande, koja je stigla u Japan 19. juna.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter