Izvor: Sportklub.rs
21.04.2023 u 10:33
0

MOĆNI RENDŽERI: Toronto na krilima Tavaresa uzvratio udarac

Nemaju Njujork Rendžersi milosti za komšije. Dobio je tim iz Velike jabuke drugi meč NHL plej of serije protiv Nju Džersija 5:1 i sa ogromnom prednošću od 2:0 u seriji očekuje dva naredna duela u svom Medison Skver Gardenu.

Devilsi su dobili prvu trećinu golom Haule sa igračem više, ali su druga i treća deonica potpuno pripale Rendžersima. Tarasenko je u šestom minutu druge trećine izjednačio skor, a onda je Kris Krejder sa dva pogotka odveo Njujork na 3:1. Do kraja meča pobedu su potvrdili Patrik Kejn i Kapo Kako.

Toronto Mejpl Lifsi su uzvratili udarac ekipi Tampa Beja. Posle teškog poraza u prvom duelu na svom terenu, kanadski tim je sada slavio 7:2 i najavio dugu seriju.

Ovakav epilog bio je nagovešten posle prve trećine koju je Toronto golovima Marnera, Tavaresa i Nilandera dobio 3:0. Smanjili su sredinom druge deonice gosti preko Kola na 3:1, ali onda je usledio novi rafal Toronta u kojem su ponovo učestvovali Tavares i Marner, a u strelce se upisao i Aston Riz.

U poslednjih 20 minuta Peri je prvo smanjio na 6:2, a onda je Tavares trećim golom stavio tačku na meč i ubedljivu pobedu Toronta. Naredna dva meča igraju se na Floridi.

Na Zapadu domaće ekipe su slavile trijumfe i poravnale skor u seriji. Kolorado je posle preokreta dobio Sijetl 3:2. Šulc i Tanev su u prvoj trećini doneli prednost Krakenima. Međutim, aktuelni šampioni su se ekspresno vratili u drugoj deonici kada su za manje od minuta pogodili Lehkonen i Nikuškin. Pobedu je Avelanšima doneo Devon Tivs na sedam minuta pre kraja.

Vegas je tek u poslednjih 20 minuta slomio otpor Vinipega i slavio 5:2. Džetsi su u vođstvo došli preko Laurija u prvoj trećini. U drugoj deonici Karlson i Ajhel su okrenuli na 2:1, ali da se u treću trećinu uđe sa skorom 2:2 pobrinuo se Stenlund.

Ipak Vitezovi su sačuvali prisebnost i preko Stivensona stigli do 3:2, a pobedu je overio Stoun sa dva gola u finišu meča.

KREG BRIN POGINUO U ZAGREBU: Tragična sudbina irskog reli vozača u Hrvatskoj! (FOTO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter