Izvor: Hotsport.rs
21.04.2023 u 10:08
0

KREG BRIN POGINUO U ZAGREBU: Tragična sudbina irskog reli vozača u Hrvatskoj! (FOTO)

Jedan od najboljih reli vozača, Kreg Brin, poginuo je u automobilskoj nesreći

Irski vozač, Kreg Brin, izgubio je kontrolu nad svojim vozilom, skrenuo sa staze i udario u drvenu banderu. On je poginuo na licu mesta, dok je suvozač ostao nepovređen.

Ove nedelje se održava reli trka u Zagrebu pod nazivom „WRC Croatia„. Nemili događaj se desio tokom test vožnje i isprobavanja staze i vozila.

Brin je vozio za Hjundai i pred samu trku je bio 6. u generalnom plasmanu u svetskom šampionatu.

Irac je bio oduševljen pošto je trebao da isproba novo vozilo u Zagrebu. O tome svedoči i njegova poslednja poruka na instagramu.

– Kada mi neko kaže da se vraćamo u reli vozilo ponovo ove nedelje. Ne mogu da dočekam da osetim svoj Hjundai i20 N Rally1 Hibrid na asfaltu – poručio je Kreg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Craig Breen (@craigbreen__)

Brejk Finiksa u Los Anđelesu: Kari srušio Kingse i zadržao nade šampiona

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter