Izvor:
24.05.2024 u 20:14
0

ZBOG NJIH ŽENE HRLE KOD DOKTORA: 5 najzgodnijih lekara u Srbiji, jedan izbegava intimne odnose na poslu, 2. bio u rijalitiju, on ljubi fatalnu voditeljku

Dame kažu da sledećih pet stručnjaka iz različitih oblasti medicine nose titule najlepših doktora, a šta vi mislite?

Njih petorica postali su veliki stručnjaci i svako od njih je veoma uspešan u svom poslu, ali njihovom stasu pripadnice lepšeg pola ne mogu da odole. Naime, Marko, Boris, Srđan, Bojan i Vasilije su doktori o kojima pričaju sve Srpkinje!

DR SRĐAN PRODANOVIĆ

Srđan Prodanović bio je jedna od najboljih studenata na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Nakon osnovnih studija, odmah je nastavio i specijalizaciju iz oblasti radiologije na Vojnomedicinskoj akademiji.

Tokom 2014. godine započeo je obrazovanje i usavršavanje iz oblasti estetske medicine. Sertifikovan je od strane Srpskog lekarskog saveta i Ministarstva zdravlja za estetske i anti-age procedure.

Dr Prodanović je član Izvršnog odbora SESIAM Society (Udruženje interdisciplinarne estetske i antiejžing medicine Srbije), redovan je učesnik i predavač brojnih domaćih i međunarodnih kongresa i simpozijuma iz oblasti estetske medicine.

Dr Prodanović je već nekoliko godina u skladnom braku i ima dvoje dece.

DR VASILIJE VUJOVIĆ

Dr Vasilije Vujović je specijalista estetske, rekonstruktivne i plastične hirurgije. Rođen je 1988. godine u Beogradu, gde je završio osnovnu školu i gimnaziju. U jednom intervjuu je rekao kako je oduvek želeo da postane doktor i kako je on prvi u svojoj porodici koji to i jeste. Svoja znanja i veštine sticao je u radu sa pacijentima, kako u državnoj tako i u privatnoj praksi.

„Iako zvuči kao kliše, imao sam viziju da želim da budem hirurg“, govorio je tada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr Vasilije Vujovic (@dr.vujovic)

 

Još 2017. godine britanski „Daily Mail“ ga je proglasio za najprivlačnijeg doktora na svetu i nije nimalo pogrešio. Za Vasilija se žene jednostavno „lepe“, ne samo sa naših prostora već i preko.

Za njegovu atletsku građu zaslužan je sport. Ranije je, kada je bio mlađi, trenirao upravo atletiku, ali i kikboks, a može da se pohvali i crnim pojasom u aikidu. Na oštre crte lice, široki osmeh i izvajano telo , pripadnice lepšeg pola ne mogu da odole.

– Ne volim agresivne devojke, već one koje su zanimljive, zabavne i imaju smisla za humor. Fizički izgled nije važan. Lepota je u oku čoveka koji gleda devojku. Prema tome, bitno mi je da je ona lepa meni – rekao je jednom.

Međutim, na njihovu veliku žalost, Vasilije je oženjen i ima sina.

Kada je reč o tome kako se izborio sa ponudama koje su mu kroz karijeru dolazile od starne žena, on je dao jednostavan odgovor:

„Čovek mora da nauči da se nosi s tim, moraš da se odupreš iskušenjima. Moraš da odolevaš raznim iskušenjima, od tebe se očekuje mnogo u svakom trenutku, u svakoj sferi života. Imam poteškoća zbog toga, ali sve to može da ti imponuje i prija, samo čovek treba da nauči da se izbori sa tim. Nije bitno ko kako izgleda. Najbitnije je šta ti znaš da uradiš, i šta imaš u glavi, naročito u poslu kojim se ja bavim „, rekao je mladi doktor pre nekoliko godina.

DR BOJAN PERDUV

Bojan Perduv je i uspešan stomatolog i jača polovina popularne voditeljke Dragane Kosjerine.

Bojan je rođen u Portugaliji, a upravo se u toj zemlji voditeljka zaljubila u njega.

„Bojan se meni dopada, dopada mi se njegov posao, njegov odnos prema poslu, odnos prema mom poslu, način na koji me tretira. Tu je splet okolnosti, to što je on stomatolog nije me opredelilo, ali je možda malo pomoglo. Našli smo se, to je jedna od onih ljubavnih priča koje se dogode kad ih ne planirate. Počne da se razvija onako kako niste očekivali, a onda možete samo da uživate“, rekla je jednom prilikom Dragana o svom vereniku.Ž

Dr Bojan Perduv je stomatolog sa višegodišnjim iskustvom u oblasti kompletne oralne rehabilitacije. Iako je rođen u Portugaliji, završio je studije na Stomatološkom Fakultetu u Pančevu, a nastavio edukaciju na stomatološkom fakultetu u Portu. Redovno učestvuje na stručnim kongresima i seminarima u zemlji i inostranstvu, najčešće u Portugaliji i Italiji, te stalno usavršava svoja znanja i veštine u oblasti stomatologije.

DR BORIS STAMENKOVIĆ

Sada već poznatog beogradskog stomatologa, publika je imala prilike da upozna kroz rijaliti program „Farma 5“. Tada je bio student Stomatološkog fakulteta, a bavio se modelingom i manekenstvom.

Dok je učestvovao u ovom TV formatu, uplovio je u vezi sa pevačicom Katarinom Grujić. Ovaj ljubavi par je u tom momentu privlačio mnogo pažnje, mediji su stalno pisali o njima. Međutim, njihova romansa je ubrzo okončana, iako su mnogi navijali da stanu na ludi kamen.

Njegov kontakt sa javnim poslom sada čine samo prijateljstva, koje je stekao dok je bio u tom svetu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Boris Stamenkovic (@drstamenkovic)

Ima sada svoju privatnu ordinaciju, povukao se iz javnog života i maksimalno se posvetio poslu, a ulepšavao je brojne dame poput: Ane Mihajlovski, Kaje Ostojić, Tijane Milentijević i dr. Međutim, kod njega ne dolaze smao prirpadnice lepšeg pola, već i zgodni frajeri poput Miloša Degeneka.

Na istom Instagram nalogu možete videti da zubar Boris vodi aktivan i atraktivan život na raznim zanimljivim i luksuznim destinacijama.

I dalje mnogo brine o svom izgledu i veoma je zgodan, pa verovatno bi mnoge dame želele da se nađu u njegovom zagrljaju!

Jedan je od najprivlačnijih neženja u našoj prestonici, ali, sudeći po njegovim objavama na Instagramu, srce mu je već „ukrala“ lepotica Milana Kozarev.

DR MARKO ŽIVKOVIĆ

Marko Živković je stomatolog iz Beograda koji je radio iskusio rad i u Domu zdravlja, ali i u privatnoj praksi. Postao je jedan od omiljenih stručnjaka u srpskoj prestonici, a jednom prilikom je istakao da među pacijentima je veći procenat žena.

– Žene prednjače, ali to su pacijentice svih dobi, od mog godišta, pa na dalje. Zaista mi se događa svašta. Tinejdžerke uglavnom dođu, malo se smeškaju, te upute i neki poziv za kafu. Međutim, ove starije gospođe su već opasnije – rekao je Marko.

A svojevremno je kroz šalu istakao da, i pored velikih iskušenja i dama koje dolaze izazovno obučene, nikada nije imao intimne odnose u ordinaciji, niti je prelazio granicu profesionalnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter