Izvor: Informer
22.08.2021 u 21:31
0

Odbojkašice Srbije savladale su Belgiju sa 3:0 u trećem kolu grupne faze na Evropskom prvenstvu!


Melju srpske odbojkašice sve redom i ne staju! Čini se da su naše šampionke spremne da se po treći put zaredom okite zlatom na Evropskom prvenstvu. 

VAŽNO:

VUČIĆ SE OBRATIO GRAĐANIMA: „Čuvaćemo našu zemlju, slobodu i samostalnost“

EKSKLUZIVNO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ MINISTAR POLJOPRIVREDE: Da li cene žitarica poskupljuju meso i mleko?

CETINJE: Zavšen protest protiv ustoličenja mitropolita Joanikija u Cetinjskom manastiru!

NAGLI PREOKRET: Menja se temperatura!

Srbija je u prva tri kola pregazila Bosnu i Hercegovinu, Francusku, a poslednja „mušterija“ bila je Belgija koja je poražena sa 3:0 (25:21, 25:21, 25:21).

Nisu izabranice Zorana Terzića danas bile na prepoznatljivom nivou, ali ni to im nije mnogo smetalo. Prvi set se igrao u egalu do 6:6, nakon čega su naše devojke polako povećavale prednosti na kraju lako povele sa 1:0. 

U drugom setu je bilo još manje zanimljivo, povele su Belgijanke sa 2:0, a onda se raspucala Tijana Bošković, Maja Ognjenović je delila lopte kao od šale, te je Srbija vrlo brzo vodila sa 2:0.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter