Izvor: Alo.rs
18.06.2020 u 14:35
0

OTKRIVENI NAJNOVIJI DETALJI TRAGEDIJE: U krvi Brajanta pronađena ilegalna supstanca, posle pada helikoptera, pao i na doping testu!

Prošlo je pet meseci od smrti čuvenog košarkaša

U toj tragediji život su izgubili slavni košarkaš Kobi Brajant, njegova ćerka Đijana, kao i još sedmoro osoba, a straga je objavila nove detalje vezane za pad helikoptera.

Objavljeno je da je pilot Ajra Zobajan bio dezorijentisan prilikom upravljanja helikopterom.

Navedeno je da ovaj 50-godišnji pilot nije koristio alkohol, niti drogu, a onda je stigla iznenađujuća vest.

OVO MORATE PROČITATI

NOVI DETALJI NESREĆE KOD VLADE SRBIJE: POGINULI MLADIĆ I DEVOJKA, POVREĐENO DETE!

HRVATSKI MEDIJI: KAKO JE SRĐAN ĐOKOVIĆ OŽENIO HRVATICU, MAJKU NAJBOLJEG TENISERA SVETA

NOVI TRAG O UBICI MALE MEDLIN: ZASTRAŠUJUĆI DETALJI ISPLIVALI U JAVNOST!

POJAVIO SE NOVI SOJ KORONE U PEKINGU!

U krvi jednog od najboljeg košarkaša svih vremena pronađena je zabranjena doping supstanca – metilfenidat, ona utiče na eksplozivnost i snagu.

Istraga je još pokazala da je pilot prilikom razgovora sa kontrol leta istakao da se se penje na visinu od 1220 metara kako bi došao iznad oblaka, ali u tom trenutku helikopter je već padao ka brdu gde se na kraju zabio.

Nacionalni odbor za sigurnost u saobraćaju napisao je da je pilot najverovatnije loše procenio putanju helikoptera kroz gustu maglu i usled loše vidljivosti!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter