Izvor: Tanjug
21.07.2021 u 13:22
0

ŠEF SZO GEBREJESUS:“Pandemija će se okončati ako svet tako izabere“!

Šef Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Tedros Gebrejesus izjavio je danas da Olimpijske igre u Tokiju treba da se održe kako bi se svetu pokazalo da se sve može postići pravim planom i poštovanjem mera.

VAŽNO

Stefanović: Samo jaka vojska garantuje mir i bezbednost

VUČIĆ U DESPOTOVCU POSETU ZAPOČEO OBIILASKOM TEHNIČKE ŠKOLE

VULIN: „Kurti opstruiše pregovore Beograda i Prištine“

Podnete KRIVIČNE PRIJAVE zbog urušavanja zgrade na Vračaru

NESTAO LAŽNI HIRURG! Nadrilekar prodao kuću sa majkom i pobegao!c

Govoreći pred Međunarodnim olimpijskim komitetom u Tokiju, Tedros je rekao da su svetu potrebne Olimpijske igre „u slavu nade“.

„Olimpijske igre imaju moć da ujedine svet, da inspirišu, da pokažu šta je sve potrebno. Neka svetla nade iz Japana obasjaju novu zoru zdravlja, bezbednosti i poštenijeg sveta“, rekao je on.

Šef SZO kritikovao je neravnomerne brojke u zalihama vakcina između država, rekavši da bi pandemija mogla da se okonča da su države G20 pokazale kolektivno liderstvo i da je postojala poštenija distribucija vakcina.

-Umesto da se ravnomerno podele svima, vakcine su se našle u rukama par srećnika- ocenio je.

Tedros smatra i da će se pandemija okončati – ako svet tako izabere, jer sve je u rukama čoveka-

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter