Izvor: Telegraf.rs
08.01.2020 u 17:12
0

SRBIJA OSTALA BEZ TOKIJA: Evropski šampioni izgubili od Bugarske!

Viđe nema dileme, naš tim ne ide na najveću sportsku smotru.

Odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je od je Bugarske sa 3:2 (21:25, 26:24, 22:25, 25:20, 13:15) u poslednjem meču grupne faze kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Tokiju i tako se oprostila od najveće sportske smotre.

Evropski prvaci i definitivno neće igrati na Olimpijskim igrama. To je faktički bilo jasno posle trećeg seta, koji je osvojila Bugarska, čime je obezbedila plasman u polufinale. Srbiji je tada ostala samo teoretska šansa, da pobedi sa 3:2 i da se nada trijumfu Nizozemske protiv Francuza u poslednjem meču naše grupe. Naš tim je uspeo da izbori izjednačenje, pošto je selektor Bugarske izveo rezervni tim nakon trećeg seta. Međutim, u petom setu je Bugarska uspela da zaigra bolje u drugom delu, da istopi prednost Srbije od tri poena i da obezbedi trijumf, koji je značio i kraj nade da će Srbija igrati na Olimpijskim igrama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter