Izvor: Novosti
29.08.2021 u 19:12
0

VUČIĆ ČESTITAO PARAATLETIČARU ĐURIĆU NA BORBI U TOKIJU: „Zlatno srce pravog šampiona i vrhunskog sportiste! SRBIJA JE PONOSNA NA VAS“

Srpski paraatletičar Nebojša Đurić emotivno je podneo finale Paraolimpijskih igara u Tokiju u bacanju diska u kojem je zauzeo šesto mesto, ali mu je predsednik Aleksandar Vučić čestitao danas jer je Nebojša na najbolji način pokazao kako se voli otadžbina.

VAŽNO: 

MNOGO SMO JAKI! Vojska Srbije u polufinalu Tenkovskog biatlona

MINISTAR VULIN PORUČIO: Dok Srbiju vodi predsednik Vučić, Republika Srpska će biti čuvana i sačuvana

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Ovo su današnje brojke!

TIODOROVIĆ O POŠTOVANJU MERA: Epidemiolog otkrio za koje restrikcije se zalaže!

– Dragi Nebojša, hvala Vam što ste uložili ogromnu snagu i energiju boreći se za Srbiju! Pokazali ste na najbolji način kako se voli otadžbina. Ponosimo se Vama i bodrićemo Vas uvek, mnoga zlata Vas tek čekaju, a najveće i najvrednije već imate – zlatno srce pravog šampiona i vrhunskog sportiste! Srbija je ponosna na Vas! – napisao je Vučić.

Nebojša je danas zaplakao  jer nije osvojio medalju i pored svog truda.

– Glava i srce su hteli, telo nije ispratilo te dve komponente. Izvinio bih se svom treneru od srca. Zatim svojoj zemlji – izgovorio je Nebojša i briznuo u plač.

PROČITAJTE JOŠ: 

LANČANI SUDAR U ZEMUNU! Ima povređenih!

ZAGREPČANIN NASRNUO NA TURISTU ZBOG RETROVIZORA: Nemac pao mrtav, nije mu bilo spasa

DAČIĆ U JUTARNJEM PROGRAMU EKSKLIZIVNO ZA HAPPY TV: Uskoro zajednički sastanci SNS-a i SPS-a o izborima

Danas vernici proslavljaju svetog mučenika Mirona i svetog mučenika Patroklea!

Uspeo je da se smiri i da nastavi.

– Svojoj zemlji što me poslala ovde. Teško je, teško je. Verujte. Kada znate da ste dušu i celog sebe uložili ovde – rekao je Nebojša.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter