Izvor: Kurir
22.04.2024 u 11:10
0

ZBOG OVOGA JE TRAJNO SUSPENDOVAN: Ovo mu nije trebalo!

Iranski MMA borac Ali Heibati sramnim gestom zaprepastio je ljutitelje borilačkih sportova širom sveta.

Iranac je napravio veliki skandal pred start borbe sa Arkadijem Osipjanom iz Jermenije na MMA HFC (Hardcore Fighting Championship) događaju.

Naime, Heibati je bez ikakvog razloga udario nogom u zadnjicu atraktivnu ring devojku dok je prolazila pored njega. Ponižena lepotica bila je u potpunom šoku, odmah je stala, okrenula se ka Irancu i uputila mu nekoliko reči.

MILOJEVIĆ NEZADOVOLJAN POSLE DERBIJA: Koliko nam šansi treba, neka bude „neće nas“

Nakon incidenta usledila je borba u kojoj je iranski MMA borac doživeo poraz, a nakon poraza saznao dobio je i žestoku kaznu sa skandalozan gest.

Trajno mu je zabranjeno da se takmiči u HFC organizaciji.

„Uzimajući u obzir ozbiljnost prekršaja, kao i pregledane video snimke i dokaze koje je udruženje pregledalo, odlučeno je da se Ali Heibati trajno suspenduje iz organizacije „Hardcore Fighting Championship.“ Poštujmo jedni druge“, navodi se u saopštenju popularne ruske MMA organizacije.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter