Izvor:
22.02.2024 u 18:47
0

OVO JE OTAC DEJANA MILOJEVIĆA: Preminuo samo mesec dana nakon smrti sina, srce nije izdržalo od tuge

Velika tragedija zadesila je porodicu Milojević, pošto je posle nedelju dana nakon smrti košarkaša Dejana Milojevića preminuo i njegov otac Milan.

Milan Milojević bio je čovek koji nije želeo da se eksponira u javnosti tokom karijere svog sina Dejana. I na sahrani prvenca Milan Milojević izbegavao je prve redove. Bio je nem od bola u tuzi za voljenim prvencom, uz svog drugog sina Dušana.

Printscreen/Instagram/pbg.news

Prvi trener Dejana Milojevića Miša Lakić govorio je za Kurir biranim rečima o ocu i porodici slavnog košarkaša. Bio je to čovek koji je uvek bio podrška svojim sinovima koji ih je učio pravim vrednostima. Da budu pošteni prema sebi i drugima, da se ne boje bilo kog posla i da najviše na svetu vole svoje bližnje.

GUDELJ IPAK U REPERZENTACIJI: Piksi saznao sjajne vesti, oporavio se, igraće na Evropskom prvenstvu

Milan Milojević preminuo je danas, a uzrok smrti, kao i datum sahrane nije objavljen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter